Tortarendelés

Nem vagyunk hagyományos cukrászda, így a választékunk sem az, de bízunk benne, hogy mindenki megtalálja a fogára valót!

Tortaválasztékunk itt érhető el.

Csupacsoki torta

(Két, pihepuha csokidarabos piskótaréteg között mennyei csokikrém bújik meg, a torta tetején egy vékony réteg sárgabarack-dzsem egyenlíti ki a torta édességét, majd az egész tortát lezárjuk egy pihe-puha, karakteres csokiganache-krémmel, és szezonálisan díszítjük (mogyoró, málna, stb)

Baristokrata

Mandulás-kakaós piskótarétegek közé karakteres kávés krémet töltöttünk, amely kívülről is bevonja a tortát, majd sós-karamell-törettel díszítettük – létrehozva a csokoládé-kávé-sós karamell fenséges, elegáns ízvilágát.

Répatorta

Dióval dúsított, enyhén fűszeres, szaftos répatortánkat natúr mascarponekrémmel vonjuk be, így a karakteres ízeket egy lágyabb ízvilággal hozzuk harmóniába. Pirított dióval díszítjük.

Citrom/Citrom mák

Pisztácia

Roppanós pisztáciatöret, mennyei krém, kifinomult mandulás piskóta – ez adja meg ennek a tortának a jellegzetességét. Macaronnal és habcsókkal díszítjük.

Mogyorós csoki

Szereted a csokit? És a mogyorót? Íme: összeházasítottuk a két népszerű, és szinte elválaszthatatlan ízt, megkentük a piskótalapokat, és egy mennyei csokis-mogyoróbombát kaptunk, amelyet pörkölt törökmogyoródarabokkal teszünk teljesebbé.

Gyümölcsös túró/Citromos túró

A visszafogottabb, könnyed ízek kedvelőinek alkottuk meg mascarponés túrós tortánkat, amelyek változatos gyümölcsökkel teszünk egyedivé. A torta a nyarat idézi, ezért egy borongós, téli napon is melegséget varázsol az asztalra.

Kókuszos-mandulás torta

A kókusz és a mandula kiválóan kiegészítik egymást. A habkönnyű, kókuszos krém, a puha, mandulás piskóta mennyei párosítás, amelyet ropogósra pirított kókusszal és mandulával egyensúlyozunk ki.

Fekete erdő

Csoki-málna

Fehércsoki-málna-pisztácia

Vörösboros csokitorta

Kinder Maxi King

Málna-mascarpone

Sós karamell